Navbar Styling Issue

After doing updates and modifications to my code I now notice my styling applied to the narbar is no longer being shown. This appears to show across the whole application. Not seeing any errors when kicking off ionic serve either. Normally, the title is displayed in center, buttons are formatted differently, etc. It appears that CSS isn’t being applied to these navbar sections. It is the same across the whole application. I began to move to try it on my device using android run, but am getting some errors there as well. I thought possibly an update broke this, but if so my last backup contains the same issue. No errors are shown in the console.

Any suggestions?

headerimg

<ion-header>

  <ion-navbar>
    <ion-title>League1</ion-title>
	  <ion-buttons end>
		<button ion-button icon-only (tap)='inviteContacts()'>
			<ion-icon name="person-add"></ion-icon>
		</button>
	  </ion-buttons>
  </ion-navbar>

</ion-header>

cli packages: (C:\Users\justin\AppData\Roaming\npm\node_modules)

@ionic/cli-utils  : 1.19.1
ionic (Ionic CLI) : 3.19.1

global packages:

cordova (Cordova CLI) : 8.0.0

local packages:

@ionic/app-scripts : 3.1.8
Cordova Platforms  : android 7.0.0
Ionic Framework    : ionic-angular 3.9.2

System:

Android SDK Tools : 26.1.1
Node              : v8.9.1
npm               : 5.5.1
OS                : Windows 10

Environment Variables:

ANDROID_HOME : C:\Users\justin\AppData\Local\Android\Sdk

Misc:

backend : pro

[10:21:51] watch started …
[10:21:51] build dev started …
[10:21:51] clean started …
[10:21:51] clean finished in 14 ms
[10:21:51] copy started …
[10:21:52] deeplinks started …
[10:21:52] deeplinks finished in 163 ms
[10:21:52] transpile started …
[10:21:55] transpile finished in 3.75 s
[10:21:55] preprocess started …
[10:21:55] preprocess finished in 1 ms
[10:21:55] webpack started …
[10:21:56] copy finished in 4.15 s
[10:22:01] webpack finished in 5.13 s
[10:22:01] sass started …
Without from option PostCSS could generate wrong source map and will not find Browserslist config. Set it to CSS file path or to undefined to prevent this warning.
[10:22:02] sass finished in 1.15 s
[10:22:02] postprocess started …
[10:22:02] postprocess finished in 11 ms
[10:22:02] lint started …
[10:22:02] build dev finished in 10.46 s
[10:22:02] watch ready in 10.60 s
[10:22:02] dev server running: http://localhost:8100/

[OK] Development server running!

This appears to happen from time to time I noticed, but looks like it may have fixed itself.

Capture

Previously I removed all npm modules and re-installed them. I made sure everything was updated. I reverted to a backup. Unsure what the issue was, but I did notice this happen before. If I remember correctly the last time it happened it was only when using ionic serve.