Ionic build --prod IOS stops without a error message


#1

I have run the command Ionic build --prod --verbose IOS, however, it runs and stops without saying why, I have been facing a lot of issues to build for IOS, only for IOS and I think it is related with firebase.

The first error was about the Node --max-old-space-size=8192 and now this one.

No scripts found for hook "before_build".
No scripts found for hook "before_prepare".
Checking config.xml and package.json for saved platforms that haven't been added to the project
Config.xml and package.json platforms are the same. No pkg.json modification.
Package.json and config.xml platforms are different. Updating config.xml with most current list of platforms.
PlatformApi successfully found for platform ios
Checking config.xml for saved plugins that haven't been added to the project
Checking for any plugins added to the project that have not been installed in ios platform
No differences found between plugins added to project and installed in ios platform. Continuing...
Generating platform-specific config.xml from defaults for iOS at /Users/guifeliper/My Apps/TalkABit2019/platforms/ios/talkaBit/config.xml
Merging project's config.xml into platform-specific iOS config.xml
Merging and updating files from [www, platforms/ios/platform_www] to platforms/ios/www
  copy  www/assets/fonts/decima-light-webfont.woff platforms/ios/www/assets/fonts/decima-light-webfont.woff (updated file)
  copy  www/assets/fonts/ionicons.woff platforms/ios/www/assets/fonts/ionicons.woff (updated file)
  copy  www/assets/fonts/ionicons.woff2 platforms/ios/www/assets/fonts/ionicons.woff2 (updated file)
  copy  www/assets/fonts/roboto-bold.woff platforms/ios/www/assets/fonts/roboto-bold.woff (updated file)
  copy  www/assets/fonts/roboto-bold.woff2 platforms/ios/www/assets/fonts/roboto-bold.woff2 (updated file)
  copy  www/assets/fonts/roboto-light.woff platforms/ios/www/assets/fonts/roboto-light.woff (updated file)
  copy  www/assets/fonts/roboto-light.woff2 platforms/ios/www/assets/fonts/roboto-light.woff2 (updated file)
  copy  www/assets/fonts/roboto-medium.woff platforms/ios/www/assets/fonts/roboto-medium.woff (updated file)
  copy  www/assets/fonts/roboto-medium.woff2 platforms/ios/www/assets/fonts/roboto-medium.woff2 (updated file)
  copy  www/assets/fonts/roboto-regular.woff platforms/ios/www/assets/fonts/roboto-regular.woff (updated file)
  copy  www/assets/fonts/roboto-regular.woff2 platforms/ios/www/assets/fonts/roboto-regular.woff2 (updated file)
  copy  www/assets/icon/favicon.ico platforms/ios/www/assets/icon/favicon.ico (updated file)
  copy  www/assets/imgs/background.png platforms/ios/www/assets/imgs/background.png (updated file)
  copy  www/assets/imgs/logo.png platforms/ios/www/assets/imgs/logo.png (updated file)
  copy  www/build/main.css platforms/ios/www/build/main.css (updated file)
  copy  www/build/main.js platforms/ios/www/build/main.js (updated file)
  copy  www/build/polyfills.js platforms/ios/www/build/polyfills.js (updated file)
  copy  www/build/sw-toolbox.js platforms/ios/www/build/sw-toolbox.js (updated file)
  copy  www/build/vendor.js platforms/ios/www/build/vendor.js (updated file)
  copy  www/index.html platforms/ios/www/index.html (updated file)
  copy  www/manifest.json platforms/ios/www/manifest.json (updated file)
  copy  www/service-worker.js platforms/ios/www/service-worker.js (updated file)
Current launch storyboard CDVLaunchScreen
Not changing launch storyboard setting in info plist.
Wrote out iOS Bundle Identifier "com.talkabit.talkabit" and iOS Bundle Version "0.0.1" to /Users/guifeliper/My Apps/TalkABit2019/platforms/ios/talkaBit/talkaBit-Info.plist
No need to update build settings for launch storyboard support.
iOS Product Name has not changed (still "talkaBit")
Updating icons at platforms/ios/talkaBit/Images.xcassets/AppIcon.appiconset/
Updating splash screens at platforms/ios/talkaBit/Images.xcassets/LaunchImage.launchimage/
Updating launch storyboard images at platforms/ios/talkaBit/Images.xcassets/LaunchStoryboard.imageset/
Updating Storyboard image set contents.json
This app does not have additional resource files defined
Prepared iOS project successfully
Executing script found in plugin cordova-plugin-firebase for hook "after_prepare": plugins/cordova-plugin-firebase/scripts/after_prepare.js
Preparing Firebase on iOS
No scripts found for hook "before_compile".
Building for iPhone X Simulator
Building project: /Users/guifeliper/My Apps/TalkABit2019/platforms/ios/talkaBit.xcworkspace
        Configuration: Debug
        Platform: emulator
Build settings from command line:
    CONFIGURATION_BUILD_DIR = /Users/guifeliper/My Apps/TalkABit2019/platforms/ios/build/emulator
    SDKROOT = iphonesimulator12.1
    SHARED_PRECOMPS_DIR = /Users/guifeliper/My Apps/TalkABit2019/platforms/ios/build/sharedpch

Build settings from configuration file '/Users/guifeliper/My Apps/TalkABit2019/platforms/ios/cordova/build-debug.xcconfig':
    CLANG_ALLOW_NON_MODULAR_INCLUDES_IN_FRAMEWORK_MODULES = YES
    CODE_SIGN_ENTITLEMENTS = $(PROJECT_DIR)/$(PROJECT_NAME)/Entitlements-$(CONFIGURATION).plist
    CODE_SIGN_IDENTITY = iPhone Developer
    ENABLE_BITCODE = NO
    GCC_PREPROCESSOR_DEFINITIONS = DEBUG=1
    HEADER_SEARCH_PATHS = "$(TARGET_BUILD_DIR)/usr/local/lib/include" "$(OBJROOT)/UninstalledProducts/include" "$(OBJROOT)/UninstalledProducts/$(PLATFORM_NAME)/include" "$(BUILT_PRODUCTS_DIR)"
    OTHER_LDFLAGS = -ObjC
    SWIFT_OBJC_BRIDGING_HEADER = $(PROJECT_DIR)/$(PROJECT_NAME)/Bridging-Header.h

No scripts found for hook "after_compile".
No scripts found for hook "after_build".
Ionic:

   ionic (Ionic CLI)  : 4.4.0 (/usr/local/lib/node_modules/ionic)
   Ionic Framework    : ionic-angular 3.9.2
   @ionic/app-scripts : 3.1.11

Cordova:

   cordova (Cordova CLI) : 8.1.2 (cordova-lib@8.1.1)
   Cordova Platforms     : android 7.0.0, ios 4.5.5
   Cordova Plugins       : cordova-plugin-ionic-keyboard 2.1.3, cordova-plugin-ionic-webview 2.2.0, (and 5 other plugins)

System:

   NodeJS : v10.10.0 (/usr/local/lib/node_modules/node/bin/node)
   npm    : 5.6.0
   OS     : macOS
   Xcode  : Xcode 10.1 Build version 10B61

Anyone already face this issue?

[Update]
Maybe it is not an error but anyway it is not generating the .xcodeproj file, what am I doing wrong?