Error ionic 6.19.0

error command (ionic + serve, build, etc).

ionic info

Ionic:

Ionic CLI : 6.19.0

Utility:

cordova-res : 0.15.4
native-run : not installed globally

System:

NodeJS : v16.13.1
npm : 8.3.0
OS : Windows 10

Error: ionic start ionApp2 tabs

Error: spawn UNKNOWN

at ChildProcess.spawn (node:internal/child_process:412:11)
at Object.spawn (node:child_process:698:9)
at spawn
(C:\Users\Administrador\AppData\Roaming\nvm\v16.13.1\node_modules@ionic\cli\node_modules\cross-spawn\index.js:12:24)
at spawn
(C:\Users\Administrador\AppData\Roaming\nvm\v16.13.1\node_modules@ionic\cli\node_modules@ionic\utils-subprocess\dist\index.js:170:12)
at Subprocess.spawn
(C:\Users\Administrador\AppData\Roaming\nvm\v16.13.1\node_modules@ionic\cli\node_modules@ionic\utils-subprocess\dist\index.js:143:16)
at Subprocess.run
(C:\Users\Administrador\AppData\Roaming\nvm\v16.13.1\node_modules@ionic\cli\node_modules@ionic\utils-subprocess\dist\index.js:105:24)
at Shell.run (C:\Users\Administrador\AppData\Roaming\nvm\v16.13.1\node_modules@ionic\cli\lib\shell.js:31:34)
at async Integration.installCapacitorPlugins
(C:\Users\Administrador\AppData\Roaming\nvm\v16.13.1\node_modules@ionic\cli\lib\integrations\capacitor\index.js:116:9)
at async Integration.add
(C:\Users\Administrador\AppData\Roaming\nvm\v16.13.1\node_modules@ionic\cli\lib\integrations\capacitor\index.js:97:13)
at async IntegrationsEnableCommand.run
(C:\Users\Administrador\AppData\Roaming\nvm\v16.13.1\node_modules@ionic\cli\commands\integrations\enable.js:63:17)

Angular version

 _                      _                 ____ _     ___
/ \   _ __   __ _ _   _| | __ _ _ __     / ___| |   |_ _|

/ △ \ | '_ \ / | | | | |/ _ | '__| | | | | | |
/ ___ | | | | (
| | || | | (| | | | || | | |
// __| ||_, |_,||_,|| _|||
|___/

Angular CLI: 13.0.4
Node: 16.13.1
Package Manager: npm 8.3.0
OS: win32 x64

Angular:

Package Version

@angular-devkit/architect 0.1300.4 (cli-only)
@angular-devkit/core 13.0.4 (cli-only)
@angular-devkit/schematics 13.0.4 (cli-only)
@schematics/angular 13.0.4 (cli-only)

1 Like

I have exactly the same problem, did you solve it?

Good afternoon,
I did not find a solution to the error in the windows system, what I did was:

  1. try to restore, the equipment but it did not work
    then format the computer, it is more a windows error and its permissions on the folders